Wie is De Drentse Krent , Wat is een Drentse Krent …De drentse krent is een “Knieperd” iemand die heel zuinig is op zijn centjes en deze graag wijs besteed . De Drentse Krent is ook struikachtige die bij voorkeur groeit en bloeit op de  zandduinen en gelijkwaardige biotopen; arm droog en geen stagnerend water. Op rijkere gronden kan hij de onderbegroeiing ook tijdelijk overheersen maar hij verdraagt geen schaduw is dan ook maar tijdelijk. Als overheersende vegetatie komt hij niet erg veel voor.

De Drentse Krent is in in elk geval zeldzaam rijk aan inspiratie en zuinig op zijn centjes. Vanuit onze Natuurlijkheid , verbonden met de wereld waarin wij gelijkheid en redelijkheid voorop stellen laten we vrijheid van meningsuiting een belangrijke rol spelen, wij leven en werken in alle vrijheid aan onze ervaarbaarheid in alle natuurlijkheid willen wij graag deze vrijheid doorgeven in de vorm van ecologische waarden en Bijen .

De sponsoren: voor onze sponsoren maken wij een diepe buiging. De groep MKB- sponsoren zij die landerijen ter beschikking stellen Particuliere sponsoren zij die Bijenvolkjes adopteren in ruil voor de honing.

Mijn uitmuntende honing smaak expert(s) zij die honing ruilen tegen eigen kruiden. Sponsoren die bijenvolk jes adopteren als relatiegeschenk voor hun klanten om vervolgens samen met Angelique in de Bijen groepsapp aan te sluiten om de ontwikkelingen van hun adoptie volkje nauwlettend te volgen. Je moet het maar kunnen en durven … Daad bij woord voegen Bijen Adopteren !

Wat is duurzame ontwikkeling? Duurzame ontwikkeling is een ontwikkeling die voorziet in de behoeften van het heden zonder het vermogen in gevaar te brengen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien. Duurzaamheid is een begrip dat niet alleen gaat over de verhouding van de mens tot de natuur maar ook over de duur (tijd), ten aanzien van de volgende generaties. Hoe het ecologisch Bijenhouden zich verhoudt tot beide factoren met de focus op de ontwikkeling ervan. Wilt u met uw bedrijf ook het ecologisch bijenhouden belang behartigen? Neem dan direct contact op https://www.dedrentsekrent.nl/adopteer-een-bijenvolk

Honing van de Drentse krent heeft verscheidene prijzen mogen ontvangen, publieksfavoriet markt van melk & honing, maar ook verscheidene kwaliteitsprijzen, zilver, goud en platina, tijdens de London honey awards vanaf 2019 tot en met 2022.