Aangrenzend te midden van landerijen en naastgelegen imkerij, tussen het bloemen/grasveld met volledig vrij uitzicht tot aan het Holtingerveld. hetgeen zich uitstekend leent voor mooie wandelingen en/of fietstochten door dit typisch Drentse landschap met uitgestrekte natuur en hunebedden, Goed te bereiken met fiets, auto, motor en zelfs lopend.

Staat de tinyhouse , de tinyhouse staat te midden van de fruitgaard met een eigen imkerij, met aangrensend reptielenvijver en vrij weids uitzicht over landerijen.
Dwingelerveld, Drentse-Friese wold, Holtingerveld, Weerribben Giethoorn, TT circuit Assen en verscheidene andere dorpjes/steden en andere bezienswaardigheden op maximaal 30 kilometer.

De ruimte van ongeveer 26,5 vierkante meter met terras, is volledig beschikbaar voor de gasten, de handgemaakte eikenhouten keuken biedt alles voor aangenaam koken terwijl de zelfgebouwde honingraat-douche klaar staat met warm water. Internet is aanwezig in huis en is ook in het natuurhuisje te ontvangen, het natuurhuisje heeft isolatie, is van alle gemakken voorzien, wandelen door de fruitgaard is ook toegestaan. Van harte welkom! het natuurhuisje is in te boeken middels onderstaande link of door contact op te nemen middels ons contactformulier.

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/55262