Aanleg/ontwerp

De Drentse Krent werkt nauw samen met de Bijenvriendelijke hovenier! bent u op zoek naar een verrassend tuinontwerp , wilt u professioneel uw bijenvriendelijke/insectenvriendelijke tuin laten aanleggen of vakkundig uw tuin laten onderhouden  dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De belangrijkste fase, de daadwerkelijke tuinaanleg. Wij voeren deze compleet en vakkundig uit. Inclusief het grondwerk, de beplanting, de bestrating, het aanbrengen van terrein afscheidingen etc. 
Ook de aan- en afvoer maken hiervan onderdeel uit

Het plannen van een bijenvriendelijke tuin, denk als een bestuivend insect! Wees alert, vriendelijk & geduldig…. kijken naar de soort planten waar bijen op vliegen, de tijd nemen om zelf deze planten aan te planten & bijen steken enkel uit zelfverdediging. Inheems, aantrekkelijk & divers… grote variatie in inheemse planten, Bijen zijn hier het beste op aangepast.

Een schitterende tuin een beetje rommelig, doch zonnig & vrij van bestrijdingsmiddelen…. niet alleen honingbijen, maar alle insecten houden hier van. Losse stukjes hout, zonlicht en stapeltjes met takken bieden een aantrekkelijk huis voor allerlei insecten.

Onderhoud

Niet iedereen met een tuin heeft “groene vingers” De bijenvriendelijke hovenier wil u hierbij graag helpen De onderhoudswerkzaamheden kunnen bestaan uit een onderhoudsbeurt zijn, zoals het winterklaar maken van de tuin of snoeiwerkzaamheden bemesten, in het voorjaar beplanting opnieuw opzetten, bollen planten.

Over de bijenvriendelijke hovenier

De bijenvriendelijke HOVENIER ,Jan ruim 30 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer waarvan 20 jaar als biologisch ondernemer en ruim 10 jaar actief voorman Drents hoveniersbedrijf. De bijenvriendelijke hovenier houd zich bezig met de aanleg van gevarieerde grote boerderij-tuinen tot piepkleine stadstuintjes. wilt u vrijblijvend tuinadvies of advies ontwerp en aanleg neem dan gerust contact op! Of neem eens een kijkje op de website: https://www.debijenvriendelijkehovenier.nl/